Zaterdag 1 augustus

En dan zit het er echt op! Negen dagen kamperen in Noord-Holland op Camping Veerhof, een prachtige camping met mooie plekken en goed sanitair. Je kan van daaruit alle kanten op en we hebben veel van de omgeving gezien afgelopen week. Vaak samen, soms met ons tweeën. Het is dat wij niet van vissen houden, maar voor de camping is een gewilde visplek. Elke dag zien we wel een visser langs de waterkant zitten. De visser waar wij mee gesproken hebben had echter één probleem, de karpers wilden niet bijten.

Het inpakken is begonnen, bed is afgehaald.
Vannacht heeft het stiekem nog geregend, dus rustig aan inpakken zodat de tent droog wordt.

Tegen 12:30 uur waren we klaar. Gelukkig ging de zon vanaf 10:00 uur lekker schijnen waardoor we alles droog konden inpakken. Daar wordt je sowieso blij van. En nu staat de vouwwagen weer in de garage, de eerste was is weer gedraaid, en de kratjes met campingspullen zijn weer in de kelder opgeslagen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer iets langer op pad met de vouwwagen. Kamperen is toch wel ons ding.

Als je goed kijkt zie je de poepende man bij Lelystad. Teken van het feit dat we onderweg zijn naar huis.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.