Toetje; de vogels van Canada

Vogels krijgen altijd een beetje extra belangstelling van ons. De truc is om ze mooi op de foto te krijgen, en dan in het boekje op te zoeken wat het was. Onderstaande vogels hebben we gespot. Eén of meerdere keren. Geniet ervan.

American Robin

Brown-headed Cowbird

Northern Flicker

Clark’s Nutcraker

California Quial

Osprey

Red-winged Blackbird

Bald Eagle

Great Blue Heron

Western Tanager

Violet-green Swallow

Belted Kingfisher

Brown Creeper

Rufous Hummingbird

Dark-eyed Junco

Canada Goose

Turkey Vulture

Pelagic Cormorant

 

1 reactie

  1. De laatste blog maar inderdaad niet het laatste verhaal. Ik ben de gelukkige die er al veel meer heeft gehoord en nog te horen krijg ( hoop) ik. En ik wil natuurlijk nog veel meer foto’s zien. Die quial staat er echt zo bij van “kijk mij eens deftig wezen met m’n Kuifje” en die hummingbird vind ik erg mooi vooral ook door jullie verhaal over de snelheid en dat hij Juul in de ogen keek. Dank voor jullie verhalende geniet ook weer van het thuis zijn. Dikke zoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *