Weer thuis!

Het regent in Vancouver. Kom, we gaan terug naar huis! Na een klein ontbijtje op de kamer, hebben we de boel ingepakt en tegen 10:30 uur uitgecheckt. Eerst een wandelingetje naar het Yaletown-Roundhouse station om vandaar de Canada Line naar het vliegveld (YVR) te nemen. Een half uurtje voor het luttele bedrag van $2,80. En toen begon dus het grote wachten. Eerst maar eens koffie/thee en wat lekkers. Een praatje met een Ier gemaakt, die op mijn verzoek ons nog even op de foto heeft gezet. Daarna wachten op het moment dat we de bagage konden afgeven. In een steeds langer wordende rij klaarstaan voor de douane, wat voor Vlas wat oponthoud opleverde. Hij had het treinkaartje nog in de broekzak, en die gaf een alarmsignaal. Ronddwalend door de taxfree winkels om de laatste $10,- op te maken aan lekkernijen , een stuk pizza gegeten en weer wachten.

Na enige tijd kwam ons vliegtuig aanzetten, en dan gaat de tijd opeens een stuk sneller. Mooi om te zien al die bedrijvigheid. De vlucht liep vervolgens zonder problemen, en op Schiphol stonden mijn zus en zwager ons op te wachten. Dat is leuk terugkomen.

Het zit erop. Onze Canadareis. We hebben genoten van het land en de soms overweldigende natuur, de vriendelijke mensen, de bijzondere kampeerplekken. Die natuur bestond uit bossen, vlaktes, canyons, watervallen, meren, parken en veel wildlife. Het rijden en bivakkeren in “onze” camper, de trails die we hebben gelopen, de beren, herten, eekhoorntjes en de vele vogels die we hebben gezien. Dat blijft toch een leuke bezigheid, vogels spotten en daarna in het boekje nakijken wat het is. Ook het schrijven van de stukjes was een leuke bezigheid, samen de teksten maken, en de foto’s erbij kiezen. We hebben ook heel veel niet beschreven en dat is maar goed ook, want anders hebben we niets meer te vertellen.

1 reactie

  1. Dank voor jullie verhalen en foto’s op deze website en de verhalen die ik al hoorde op mijn verjaardag. Fijn dat jullie er waren, een cadeautje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *