Zaterdag 25 juli

Zaterdag 25 juni

Na een goede nachtrust waren we al vroeg wakker. Lekker rustig gedoucht, en eerst maar koffie en thee zetten. Het is een beetje een grijze dag. Veel zin om iets te gaan doen is er niet. De heren hebben boodschappen gedaan, de dames bleven achter in de tent lekker nietsdoen, lezen, nog meer koffie en thee drinken. De lunch met zachte puntjes die we tot tosti’s hebben gemaakt, smaakte ons prima. Om toch nog iets te doen zijn we gaan wandelen.

Terug op de camping zijn we langzamerhand begonnen met koken. Pastasaus die lekker lang mag pruttelen. Het eten was lekker, en toen begon het te regenen. Nou ja regenen, zeg maar hozen. We hadden de zijstukken al in de tent gezet, nu moest ook de “voorpui” er aan geloven. Lang geleden dat we die gebruikt hebben. Daarna lekker knus met elkaar een spelletje gespeeld, 30 seconds, en dat was af en toe hilarisch.

Uiteindelijk hebben we opgebroken en gingen we slapen. Nou ja, dat wilden we wel, maar toen kwamen we er achter dat ons “raampje” niet dicht zat, met als gevolg de kussens zeiknat, bovenkant matras aardig doorweekt, net als het dekbed en laken. We hebben geïmproviseerd met dekentjes uit de auto en ten slotte konden we gaan slapen. De hele nacht is het blijven doorregenen, en niet te zuinig ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.