Zondag 26 juli

De dag na de hevige regenbuien.

Mijn nieuwe klompen komen goed te pas, het is ontzettend drassig op de camping.

Gelukkig kwam de zon om de hoek kijken, dus hebben we waslijnen gespannen en alles te drogen gehangen.

De grenzen van de nattigheid zijn zichtbaar.

Bij mijn zus&zwager was alles goed gegaan, mijn nicht had ook last van wateroverlast. Maar goed, om toch iets te doen zijn we na de lunch met z’n allen op pad gegaan. Een rondje Medemblik gefietst. Zo’n 30 km, met een tussenstop bij de Nederlands Stoommachine Museum.

Een laatste stop bij theetuin: Thee bij de Haan in Twisk, bij mensen in de achtertuin, lekker knus, en heerlijk in het zonnetje.

Na al deze activiteiten hadden we geen zin meer om eten te koken. Gelukkig had mijn zwager de dag ervoor mensen met pizza’s over het terrein zien lopen. Dus de keuze was gauw gemaakt. We hebben pizza besteld, en die werd op de camping bezorgd. Heerlijk “uit eten” bij de vouwwagen en geen noemenswaardige afwas.  

Die avond lagen we allemaal vroeg in (een droog) bed om de nachtrust weer een beetje in te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.