Vrijdag 14 augustus

De plannen waren mooi: het zou afkoelen en we zouden gaan fietsen, een tochtje van ca. 30 kilometer. Dat het er niet van gekomen is, heeft te maken met Juul. Na een onmogelijke nacht, met veel pijn, draaien, zweten en ander ongemak van de rug is het me gelukt om me (met hulp) in de kleren te hijsen. Potverdorie, wat doet dat zeer, een onwillige rug. Ik liek wel een old wief. Nu voel ik wat Vlas al een tijd lang elke dag heeft en ik kan je verzekeren dat is geen pretje. Om een beetje in beweging te blijven heb ik een piepklein rondje in het dorp gelopen, onderstaande heerlijke salade in elkaar geflanst en verder niets, nou ja, op de stoel gezeten en in bed gelegen. Langzamerhand gaat het iets beter, straks nog weer een klein rondje wandelen en morgen zien we verder. Kiek’n wat ’t wot.

De enige foto van vandaag, maar het smaakte goed!

3 reacties

  1. Wat vervelend die rug. Hoop dat het vandaag weer wat beter is. Die salade is een perfecte voor de warme dagen. Hoop dat het inmiddels bij jullie ook wat afgekoeld is, of zijn jullie alweer in Deventer

  2. Met pilletjes en beweging komt het allemaal wel weer goed. Vandaag gaan we richting huis na een mooie week hier. En ja, die salade is heerlijk en stond deze week al voor de tweede keer op het menu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.