Zondag 16 augustus

En dan is het echt voorbij de vakantie van 2020. We hebben 3 hele mooie, verschillende weken gehad. Nog even bijpraten over afgelopen weekend: Zaterdag zijn we naar Hoogeveen geweest naar de KIP-fabriek. We hadden nl. op een camping een kleine KIP-Shelter (what’s in a name) gezien. Leuk om dat bedrijf te zien, en plannen te maken voor een eventuele opvolger van de vouwwagen. Minder gesjouw en getrek dat lijkt ons wel wat (ja, we worden een dagje ouder, en krakkemikkiger, dat heb ik deze week wel ondervonden). Toen we terugkwamen waren mijn zus&zwager reeds gearriveerd. We hebben de rest van de tijd benut met BBQ-en en veel bijkletsen.

Vanmorgen nadat we in alle rust de boel hebben ingepakt (inclusief dingen die niet van ons zijn, SORRY) worden we uitgezwaaid door de familie.

NB: Speciale dank aan de familie Harmsen die al deze weken de planten in onze tuin hebben behoed voor uitdrogen, en een teveel aan onkruid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *