Dat was het dan

Het is voorbij onze vakantie, morgen moet ik weer aan het werk. We hebben 4 mooie weken gehad, met echt Hollands weer. Van alles iets, maar ook goed weer om dingen te ondernemen. We hebben veel gewandeld en gefietst, steden bezocht, geluncht op een terras, lekker gehangen op de camping etc. Nederland is mooi en heeft veel te bieden, Dordrecht en Dokkum waren verrassende steden, Zwanewater in Noord Holland is een mooi natuurgebied en de laatste wandeling rond Beetsterzwaag was mooi.

We hebben met erg plezier in onze Shelter vertoefd, maar Vlas ziet nog wel verbeteringen ;-). Voordeel van de KIP is dat je binnen kan zitten bij minder weer of koudere avonden. We hebben gemist dat je lange avonden voor de tent kan zitten. Ten eerste kwam dat door de muggen (maar ja, als je het water opzoekt dan kan je dat verwachten) en het was gewoon een beetje fris. Het was gezellig om een weekje met José & Willem te kamperen, en ons spontane boottochtje met Richard & Dionne was een fijn uitstapje. Ook een week bij Paul en Wendy op de camping is ons weer goed bevallen. Zaterdag zijn we weer huiswaarts gegaan, zondag hebben we de KIP uitgeruimd en schoongemaakt. Ik hoop dat we snel weer een weekendje weg kunnen.

Tot slot was het leuk om weer een blog te schrijven om zo het thuisfront op de hoogte te houden. Ria & Giny dank voor jullie reacties.

2 reacties

    1. Het was weer leuk om te doen: Juul de tekst en ik meestal de foto’s. We hebben genoten van het mooie Nederland. Wandelend en fietsend is het een genot om te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *