Deventer – Edmonton

Zondag 27 mei 2018
Om 14:30 uur zijn we klaar voor vertrek. Het huis is aan kant, de koffers gepakt en de laatste (af)was gedraaid. Alles bij ons? Dat hopen we dan maar. Eerste tussenstop Zaandam. Mijn zus haalde ons op van het station. Wat een luxe. Daarna gezellig een paar biertjes gedronken en uit eten geweest bij het heerlijke (door ons aanbevolen) Spaanse restaurant Que Pasa! Ter ere van onze verjaardag zeiden ze. Alvast een cadeautje, het werd een etentje met verassingen, maar daarover later meer.

Maandag 28 mei
Samen met mijn zus het huis uitgegaan. Wij hebben haar uitgezwaaid naar haar werk, dat was wel leuk. Op Schiphol aangekomen hebben we een andere zus opgepikt die ons kwam uit zwaaien. Werd door ons zeer gewaardeerd. Maar eerst inchecken, lange rijen voor ons, een probleem met de bagagebanden, maar uiteindelijk duurde het maar een klein half uurtje.  We hebben even op het panoramadak gekeken, en na een glaasje fris en bijkletsen, moesten we toch echt naar de gate.

Op het panoramadak!

Lief van haar dat ze ons kwam uitzwaaien. Tijdschriften gekocht, geld gewisseld, en hup het vliegtuig in. Daar zitten we nu. Het eten is op, ik ben aan de rode wijn, en we hebben nog zo’n 6 uur te gaan.  Tegen 23:30 uur Nederlandse tijd zullen we aankomen. Het is in Edmonton dan 8 uur eerder. Wordt nog een lang dagje dus.

Hotelkamer met lekker groot bed. Voor ieder één!

20:28 Canadese tijd = 04:28 Nederlandse tijd. Ik lig in bed het laatste stukje te schrijven. Ben wel een beetje aan de lat. Vooral na het biertje en een hamburger. Lekker slapen dus en morgen het ritme weer oppakken.

2 reacties

    1. Ja! Wel even wakker geweest tussendoor, maar dat ken ik wel. Kwestie van even boekje lezen tot dat de ogen weer dichtvallen en dan weer inslapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.