Zondag 12 juli

Wat eraan vooraf ging…. Onze vakantieplannen voor dit jaar vielen een beetje in duigen. We zouden vanaf 7 juni 3 weken op pad gaan richting Frankrijk. Niet dus. Wat nu? Mijn broer en ik hadden in het verleden als eens over een weekendje huizenruil gehad. Toen ik hoorde dat hij in juli waarschijnlijk een weekje naar Frankrijk kon, was mijn vraag simpel: Mag ik in die week in jouw huis? De deal was snel gesloten, en daar zitten we dus nu. Een weekje Zevenaar, een andere omgeving en er wordt lekker weer voorspelt, wat wil een mens nog meer. Voor vertrek echter schoonmaken, stofzuigen, plantjes water geven, afwassen en tot slot inpakken. Het is nl. prettig terugkomen in een opgeruimd huis. Fietsen op de auto, rotzooi erin en op pad. Een route binnendoor genomen, per slot van rekening hebben we alle tijd.

In Zevenaar eerst wat boodschappen in huis gehaald zijn we de stad wezen verkennen. Dat eindigde natuurlijk met Bier&Bitterballen op een terras. Tradities kan je zelf maken;-)

Vlas kan zijn plezier niet op in de tuin, met die bloemen en beestjes.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.