Woensdag 15 juli

Vandaag een mega wandeling gemaakt over de toppen van Montferland. In het Bergherbos bij Beek. Een prachtig bos waar je veel verschillende dingen kunt doen zoals de bordjes laten zien.We moesten klimmen en dalen, brandnetels omzeilen, door smalle paadjes lopen.

Ik was al “boven””
Hij is er bijna.
Kost wel wat inspanning.

Zeddam lag halfweg de route, dus een pauze daar was zeer welkom. We konden alleen geen goede uitspanning vinden om iets te drinken, daarom bij de plaatselijke super speciaal voor ons opgewarmde saucijzenbroodje gegeten op het dorpsplein. Pakje melk erbij en verder maar weer.

Dorpsplein Zeddam.

Het Bergherbos staat bekend om de vele mogelijkheden van recreatie, voor de verschillende groepen zijn er diverse routes. Zie de verschillende bordjes die ik spotte. En dat zijn ze nog lang niet allemaal.

De totale route bedroeg 16,65 km. zie de overige cijfers hieronder. Met nog wat impressies.

Rolstoelpad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.